Mimmi

Kvällen i Stockholm
Fredagen den 14:e februari var jag och Rickard bjudna på Golden hits med musik och middag. 
Vi lyxade med tåg till Stockholm och sedan checkade vi in på Nordic Sea hotell. Vi blev uppgraderade och tog oss ett bad innan vi skulle iväg till showen. 




Sedan blev det bråttom. Det var kl. 18:00 middagen startade och inte 19:00 som vi var inställda på. Så fort fick vi göra oss i ordning och for iväg till Wallmans. Bara det att vi åkte till fel ställe.... Haha! Det märkte vi då vi stod i kön och det var liksom inte de som jag trodde skulle gå på showen (alltså medelålders folk, utan det var familjer och ungdomar). Men vi hoppade snabbt in i en taxi och hamnade på rätt ställe. Vi kom i lagom tid. 
Fick kanonbra platser. 
Det var härlig stämning och god mat. Vi tog vinpaket till våra måltider och det var mumma!




Det var supertrevligt!
Tokiga som vi är så när publiken bad om mer så skulle borden undan och platserna skulle förvandlas till dansgolv så for vi till hotellet. Vi gick genom stan och kikade på lite allt möjligt. Det var inte speciellt kallt utan det var härligt!

Rille fick beröm av en kille som tyckte att han var snygg som gick "All-in" för alla hjärtans dag. Antar att det var hans fina kostym och slips som gjorde det :)
Fick kortet av Cissi