Mimmi

Julmys!

Det går undan när man har roligt.

I onsdags sålde vi volvon.  
I torsdagskväll kom syrran hem till oss. 
Det var också dagen då Rille och jag åkte till Karlstad för att hämta bilen. Vi smög och förbi Våxnäs och besökte kusinen och kusinbebisen ☺🎈
Fredagen var jag och Cissi på stan och köpte examenskläder och bubbel till nyår!
Vi lånade också Ronnies bil och köpte någon julklapp. På fredagskvällen var vi hemma hos Rilles pappa som bjöd på nykokt skinka och uppesittarkväll med bingolotto :) jag var med en stund sedan behövde jag hem för att skala potatis och göra omeletter. 
Lördagen kom med Julafton och vi tog oss en härlig sovmorgon. Sedan var det dags att möblera om och göra fint för julbord. 
I stort sett hela släkten var här. Brorsan med fru och barn, mamma, pappa, syrran, Erik, Roger, Anneli, Ronnie, Farmor och mormor. 
Vi åt en massa mat, såg på kalle och hade julklappsutlottning :)
Efter cognac och en massa dessert så for vi hem till Rilles far och spelade en massa kort innan vi for ner till centrumkyrkan och såg på midnattsmässa. Vi var inte riktigt med hela perioden utan smet ut när nattvarden drog igång. Mest för att vi satt så himla trångt eftersom vi inte riktigt var där i tid. 
Söndagen fortsatte med mer julmat hemma hos oss. Bjöd hem Patrik och Golli på rester. Men bara en kort stund för att sedan åka på julfika i Degerfors, Roger och Annelie. 

Tjoff! Det var den helgen det.