Mimmi

Stockholm och Bullets over Broadway

En lördagkväll var vi i storstaden, jag min syster och våra killar.
Så himla roligt med musikal! Den var toppen och visades på Göta Lejon 👍

Vi käkade gott flera gånger. Först brunch i gamla stan. Sen hamnade vi på ngn mindre pub och drack drinkar. Till hotellet Clarion Stockholm och fick en uppgradering! :)
Där badade de flesta i badkaren på rummen
Så smög vi norrut och åt middag på Vapiano. Jag tog en risotto med kyckling och fetaost.

Musikalen höll på i ca 2,5 h. Och var fantiskt med många härliga scener som innehöll dans sång spänning och mkt skratt. Det enda "dåliga" är att man inte kan välja vem som sitter framför dig. Jag och syrran råkade få ett par långa mån framför oss men i pausen bytte vi platser. Haha! Dn väldigt kort paus då vi satt på 5:e raden och det började ringa (föreställningen börjar strax) i stort sett så snabbt vi kom ut i "pausrummet". 10 min hann vi vara där tills vi skulle rusa tillbaka till våra platser.
Efter föreställningen var jag riktigt nöjd och vi gick vidare till ytterligare en pub och drack öl/drink. Mycket trevligt att prata och vi hade så mycket att säga varandra. ❤️

Söndagen startade med en härlig hotellfrukost med äggröra, bacon och vita bönor i tomatsås ☺️👍 sen smög vi oss ber till centrum för en dags shopping. Cecilia och Erik for hemåt då de skulle hämta ut nycklarna till sitt nya hus 💕 och Rille och jag fortsatte gå runt i butiker

Jag fick en present av Rille ❤️ VS trosor
Inte nog med det så hann vi även med en bio på Sergels torg. Miss Peregrines. En fantasyfilm av Tim Burton :)

Lediga dagar

Förra veckan jobbade jag nästan alla dagar. Den här veckan nästan inget alls. Endast fredagkväll.

Började veckan med att hälsa på hos farmor. Åt lunch och fikade. Hjälpte till med småsaker som hon inte kan göra själv. Så var vi på loppis och fyndade. Kan alltid fynda mer. Men det jag köpte är jag nöjd med. En hylla/skåp 50kr (till mina nagellack) en lykta i form av ett hus 10kr. och ett litet rivjärn 5kr. Perfekt till parmensan och muskot! :)
Sov kvar i min stuga. Eldade upp den till 25 grader. Hur skulle jag kunna sova!? Haha! Nejdå. Jag däckade tillslut. <3
Tisdagen hann jag ta det ännu mer lugnt. Åt lunch i stugan och tog sedan mig och mor till Dalningsfallet och familjen Vähäsalo. De hade köpt en soffa som vi hjälpte till med att montera.

Bjuder på några vackra bilder från Hösten och se senaste dagarna :)

Fönsterbyte

Det stora fönstret är utbytt. Bara 4 kvar :)